U bent hier: Home Postuniversitair Centrum ONZE DIENST

Onze dienst

Permanente vorming is een belangrijke pijler in de onderwijsopdracht van de KU Leuven Kulak.

Het Postuniversitair Centrum vormt samen met het Kortrijkse studiecentrum Open Universiteit de Dienst Postacademische Vorming van de KU Leuven Kulak.

Via de Dienst Postacademische Vorming bouwt de KU Leuven Kulak actief mee aan een positief klimaat voor levenslang leren.

pavfoto.jpg

Het Postuniversitair Centrum organiseert een breed, kwalitatief hoogstaand en structureel postuniversitair vormingsaanbod in zowat alle domeinen. Indien u door studie of ervaring een hoger onderwijsniveau heeft, laten deze opleidingen u toe om uw kennis, talent en professionele competenties te onderhouden, te actualiseren of verder te ontplooien.

Het Kortrijkse studiecentrum Open Universiteit biedt universitair afstandsonderwijs aan waarbij u kan kiezen voor een losse of een volledige opleiding uit het cursusaanbod van de Open Universiteit Nederland. Op eigen tempo kan u via begeleide zelfstudie een volwaardig bachelor- of masterdiploma behalen. U kan ook één of meerdere losse cursussen volgen en van elke afzonderlijk bestudeerde cursus bekomt u na een positief examenresultaat een cursuscertificaat. Zowel diplomagericht studeren als inschrijven voor een losse cursus is op even welk moment mogelijk.

 

TwitterButton.jpg Dienst Postacademische Vorming K.U.Leuven campus Kortrijk on LinkedIn

Tag Cloud

logoPUC.jpg