U bent hier: Home Postuniversitair Centrum Opleidingen info Gastvoordracht Bruno Segers: Trends that shape the new workplace

Gastvoordracht Bruno Segers: Trends that shape the new workplace

Programma

Niet alleen technologische trends maar zeker ook maatschappelijke en sociale trends zorgen ervoor dat bedrijven een nieuwe impuls moeten geven aan hun medewerkers hoe met elkaar samen te werken en informatie te delen. Als CEO van een groot ICT bedrijf is Bruno Segers perfect geplaatst om niet alleen deze trends toe te lichten, maar ook om de visie en het antwoord van RealDolmen op deze materie te delen.

 

Bruno Segers vervoegde Real Software als COO in juni 2007, werd in februari 2008 benoemd tot CEO van Real om na de fusie van Real en Dolmen in augustus 2008 CEO van RealDolmen te worden.

RealDolmen is een onafhankelijke single source-leverancier van ICT oplossingen en een kennisbedrijf met meer dan 1.600 hooggeschoolden dat meer dan 1000 klanten bedient in de Benelux en Frankrijk.

Gedurende de laatste 20 jaar oefende hij verschillende lokale en internationale managementfuncties uit binnen topmultinationals in de ICT sector.

Bruno startte zijn loopbaan in 1983 bij Hessenatie Container Terminal als industrieel ingenieur elektriciteit, later bij EBES-Interescaut en Agfa-Gevaert. Na een eerste commerciële ervaring bij Digital Equipment Belgium (1986-1988), was hij betrokken bij de opstart van Oracle (1988-1990) en Lotus (1990) in België. Gedurende 10 jaar bouwde hij de operaties uit in Benelux, Scandinavië, Oost-Europa en bepaalde hij de Europese strategie voor Lotus, dat in 1995 een onderdeel werd van IBM.
Na een kort verblijf als Vice President EMEA voor Merant, was Bruno Segers van 2001 tot 2006 als Country General Manager Microsoft verantwoordelijk voor de verdere strategische ontwikkelingen en uitbouw in België en Luxemburg.

Bruno Segers is vandaag tevens vennoot bij All Together, een hub die als katalysator fungeert tussen verschillende bedrijven en initiatieven die allemaal te maken hebben met ondernemerschap, innovatie en de creatie van een echte kennismaatschappij in en buiten Vlaanderen en België. Verder is hij bestuurder bij het IBBT onderzoekscentrum van de Vlaamse overheid en bij privébedrijven zoals City Live.

Je kan Bruno Segers volgen op Twitter, Facebook en LinkedIn of via zijn Bruno's blogboek, een satirische en soms ernstige zakelijke blog.

Organisatie

De gastvoordracht wordt georganiseerd i.s.m. Katho en Kulak.

Praktisch

Datum: maandag 7 mei 2012 om 19.00 uur

Plaats: KU Leuven Kulak, Etienne Sabbelaan 53 - 8500 Kortrijk

Inschrijving: deelname is gratis maar registratie vooraf is verplicht